El nostre pas per el Mallorca Game 2014 (segona i última part)

3 juliol, 2014 | Comentaris tancats a El nostre pas per el Mallorca Game 2014 (segona i última part)

     On ens havíem quedat ? Ah sí! El cap de setmana.

     El 21 i 22 de juny van ser les jornades obertes al públic del Mallorca Game. Com ja hem comentat, els esdeveniments programats van tenir lloc a les aules de la seu del Grupo Fleming (carrer de Jesús, 15 de Palma) i en les diferents aules i passadissos es van repartir les activitats: 

 • Zona Stands – situada a l’entrada del recinte, hi havia paradetes de venda de videojocs de segona mà i marxandatge relacionat amb els videojocs i pel·lícules.
 • Sala LOL – on es va disputar el torneig de League Of Legends.
 • Sala TRAGNARION – un dels grans desenvolupadors de videojocs de l’illa, Tragnarion Studios va muntar uns ordinadors per jugar al seu joc Scourge:Outbreak i a més, juntament amb Slinger Studios van presentar la versió per tauletes del joc de Rol Qíahn de Javier Ordax.
 • Sala LINUX – on es podia jugar al No More Room in Hell.
 • Sala DOOM 2 – Torneig DeathMatch.
flyerMG2
 • Sala EXPO2 – aquesta aula estava destinada als desenvolupadors “petits” és a dir, independents, com:
  • Hot Ice Enterprise presentant el seu joc The lost word ja disponible per Ipad.
  • Mutant Games que feien un crowdfunding per recaptar diners pel seu proper projecte Jetbee mitjançant la venda d’enganxines i samarretes.
  • Super Awesome Hyper Dimensional Team presentant el joc Rise & Shine.
  • I nosaltres, Amb Seny Estudi presentant el Zoo Panic i, a més vam deixar entreveure alguns detalls de Hito, el proper projecte que ja està en marxa.
  • A més, també hi havia un stand molt gran de l’associació Amics de la Ciencia Ficció (ACCF) que …

van fer un desplegament de posters, displays i maquetes de pel•lícules com Harry Potter, Terminator o Spiderman.

 • Sala JEFF MINTER – la gent de RetroMallorca, com a co-organitzadors del esdeveniment, van reunir en aquesta aula una mostra dels videojocs creats per en Jeff Minter.
 • Saló RECREATIU – aula on es podien trobar màquines de salons recreatius de joc (Arcade) de quan érem petits i on, els adults recordàvem la nostra infantesa i al mateix temps gaudíem veient com les noves generacions s’hi “enganxaven” de la mateixa manera que ho fèiem nosaltres.
 • Sala EXPO1 – en aquesta aula (també associada a RetroMallorca) hi havia exposició d’ordinadors antics (en alguns hi podies jugar encara perquè estaven molt ben restaurats) com els Commodore i, també es va poder provar el Occulus VR gràcies a en Miquel Gelabert de Motion Works.      
 • I per últim, hi havia dues aules més que estaven destinades a conferències i entre elles, una exposició dels treballs realitzats pels alumnes de EDIB. Nosaltres vam assistir a dues d’entre les programades: dissabte a la tarda la xerrada escollida es titulava “Cómo incrementar la retención y monetización de un juego” impartida per Juan Gabriel Gomila, Data Scientist i Game Designer de Play Space i, diumenge al matí “Implicaciones legales de la industria del juego”, impartida per un dels advocats del bufet d’advocats Asensi.

     I, quina valoració fem de la nostra participació al esdeveniment? Molt positiva !

     Vam poder veure la reacció de la gent mentre jugava al Zoo Panic i al mateix temps, fer promoció del proper projecte mitjançant un concurs: aquells que juguessin al Zoo Panic si es registraven en aquesta web i valoraven el joc en una enquesta que hi ha publicada, entraven en el sorteig d’una reproducció en 3D d’un dels personatges de Hito (aviat podrem mostrar-vos més imatges d’aquest joc) feta per Slinger Studios però (sempre hi ha un però…), com que la majoria dels que van jugar al Zoo Panic van ser nens i a més,van sorgir problemes tècnics amb el lloc web, no vam poder regalar-ho a ningú. 

Hito amb Seny Estudi      Ruperta

     Així que, ens quedem amb un bon regust de boca: va ser un cap de setmana molt intens però va valer la pena, pel meravellós feedback que vam obtenir per la feina realitzada durant tant de temps, pel retrobament amb vells amics com en Miquel Gelabert, tot l’equip de Tragnarion Studios (especialment n’ Åke Mora i en Miguel Ángel Carrillo) o en Javier Maura (un dels membres de la comunitat Netsaimada i impulsor del projecte de comunitat “creació d’un motor 3D multiplataforma”) i Slinger Studios i, al mateix temps pels nous amics: Molamu.es, Learning GamesSuper Awesome Hyper Dimensional Team.

      Ja ha començat el compte enrere pel Mallorca Game 2015 així que esperem trobar-vos allà! 

       I, recordeu que podeu seguir-nos a les xarxes socials (al nostre Facebook i al de Mallorca Game trobareu àlbums de fotos del esdeveniment) i/o també, registrant-vos a la pàgina de contacte per rebre les nostres notícies abans que ningú!