ZOOPANIC, EL VIDEOJOC

21 abril, 2015 | Comment

Pantalla d'inici i menú principal del Zoo Panic

El dia 20 de maig de 2014 Amb Seny Estudi va llençar al mercat el seu primer videojuego en la Botiga Windows (Windows Store), Zoo Panic.

Aquest videojoc és un projecte de fa mes de 2 anys fet realitat gracies al Projecte Yuzz (i a l’entusiasme de els creadors).

El joc es molt simple: l’escenari del joc es un zoològico i a la pantalla es mostren, gabies amb un animal diferent a cada una (hi ha quatre animals diferents que es van repitint aleatoriament) i una barra amb quatro aliments diferents; l’objetiu es donar a cada animal l’alimento que menja habitualment quan la gabia es oberta i abans que es torni a tancar.

Demo Zoo Panic

 Aquest es un joc molt senzill dirigit al públic infantil i està pensat per que sigui “jugable” amb ratolí en un ordinador (sobretaula o por´`atil) o, amb el dit en unt pantalla táctil(ordinador o tauleta)

Us podem anunciar que aquesta versió es la primerar y, tan bon putn ens sigui possible afegirem una mica més de dificultad (sempre pensant en el públic al que està dirigit el joc).

Descarregue-l’ho per els vostres fills, nebots, etc. i, esperem que paseu una bona estona.

Deixa un comentari